W8TTS

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Can't add markers #40161

    W8TTS
    Member

    Hi Stephane,

    That was my only help.

    You may want to post a new Troubleshooting inquiry, that way the authors will be sure to see it.

    Ted

    in reply to: Can't add markers #40143

    W8TTS
    Member

    Hi Stephane,

    Do you enter your coordinates with a comma separator, like this: 47.217867, -122.183910

    If not, give it a try.

    Ted

    in reply to: Can't add markers #38072

    W8TTS
    Member

    I think I solved this.

    I was using the lat/lon in the format of 47.217867 -122.183910 (no comma separator) the plugin sits there with the “Adding …” message

    If I change it to 47.217867, -122.183910 (with a comma separator) it works.

    I think you should add some error checking.

    Ted

    in reply to: Can't add markers #38070

    W8TTS
    Member

    I never received a notification that you’d replied to me on this. I look at it later today.

    Ted

    in reply to: Can't add markers #38019

    W8TTS
    Member

    Hi Jarek,

    Did you get my email?

    Ted

    in reply to: Can't add markers #37895

    W8TTS
    Member

    Hi Jarek,

    Everything was fine until the newest version (7) was installed.

    I’ll have to check with the webmaster in order to give you access to the dashboard.

    And I’ll need an email address.

    Ted

    Don’t lead, I’ll wander off bored.
    Don’t follow, I’ll get you lost.
    Walk beside me and help me cause trouble.

    in reply to: Can't add markers #37799

    W8TTS
    Member

    Do we have an answer for this yet?

    Yed

    in reply to: Can't add markers #37653

    W8TTS
    Member

    Hi Jarek,

    I saw an update to WP Google Maps. Was that a fix for this?

    Ted

    in reply to: Can't add markers #37594

    W8TTS
    Member

    Hi Jarek,

    Here you go.

    Ted

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Can't add Markers #31241

    W8TTS
    Member

    As of right now, it’s working again.

    Ted

    in reply to: Can't add Markers #31238

    W8TTS
    Member

    Hi Jerek,

    WP Google Maps – Version 6.4.06
    WP Google Maps – Gold Add-on – Version 4.03
    WP Google Maps – Pro Add-on – Version 6.16

    I’ve found that if I right click on the map in the Map Plugin that the Add works. But if I copy coordinates from Google Maps that I get the following in the Javascript Console:

    JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
    2admin.php:109 A Parser-blocking, cross site (i.e. different eTLD+1) script, http://maps.google.com/maps/api/js?v=3.25&key=AIzaSyAhD5QclkC5F6Rw2o4nbkiO3R0O6csvIoI&language=en_US&libraries=places,visualization, is invoked via document.write. The network request for this script MAY be blocked by the browser in this or a future page load due to poor network connectivity. If blocked in this page load, it will be confirmed in a subsequent console message.See https://www.chromestatus.com/feature/5718547946799104 for more details.
    (anonymous) @ admin.php?page=wp-google-maps-menu&action=edit&map_id=7:109
    maps.google.com/maps-api-v3/api/js/28/19/util.js:216 Google Maps API warning: RetiredVersion https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#retired-version
    uB.j @ maps.google.com/maps-api-v3/api/js/28/19/util.js:216
    admin.php?page=wp-google-maps-menu&action=edit&map_id=7:1 Blink deferred a task in order to make scrolling smoother. Your timer and network tasks should take less than 50ms to run to avoid this. Please see https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/profile/evaluate-performance/rail and https://crbug.com/574343#c40 for more information.

    Uncaught TypeError: Cannot read property ‘match’ of undefined
    at HTMLInputElement.<anonymous> (admin.php:378)
    at HTMLInputElement.dispatch (load-scripts.php:3)
    at HTMLInputElement.r.handle (load-scripts.php:3)

    Ted

    in reply to: Version: 6.16 #31171

    W8TTS
    Member

    Hi Dylan,

    Everything is good. Thanks for everything,

    Ted

    in reply to: Version: 6.16 #30955

    W8TTS
    Member

    Hi Dylan,

    No apologies necessary. I’d found the Version Changelog, but there wasn’t an entry 6.16, so I had to ask.

    Ted

    in reply to: Problem using another plugin #30516

    W8TTS
    Member

    Thanks, Dylan.

    I’ll have to check with the committee people about the temporary admin account. They may just decide to not go with the options that the DataTables Buttons Extension provide. I’ll let you know.

    Ted

    in reply to: Problem using another plugin #30488

    W8TTS
    Member

    Just noticed that with the short code [table id=8 datatables_buttons=”copy,print” /] added that the map now disappears.

    Ted

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)