Jarek653

Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: map write error #51140

    Jarek653
    Member

    thank you very much. You are great 😁. I am very happy and I will recommend your plugin to everyone.

    in reply to: map write error #51100

    Jarek653
    Member

    Hi Perry!
    I know that you are probably busy, but could you still conjure up categories? I have a message that the category is saved but it is not in the table.

    in reply to: map write error #51077

    Jarek653
    Member

    On one of the Polish Internet Forum on WordPress.

    in reply to: map write error #51064

    Jarek653
    Member

    You are a great man, you have a lot of beer with me 😁. thank you very much

    in reply to: map write error #51055

    Jarek653
    Member

    Hi Perry
    No change, there is still no map ID number. I think it’s the Database fault. I will give myself peace with this. It does not work, I will look for another alternative.

    in reply to: map write error #51025

    Jarek653
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: map write error #51002

    Jarek653
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: map write error #50993

    Jarek653
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: map write error #50956

    Jarek653
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: map write error #50955

    Jarek653
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: map write error #50954

    Jarek653
    Member

    I suspect that the error concerns the database. I have no idea how to go about it.

    in reply to: map write error #50253

    Jarek653
    Member

    No change. If the additional information helps, I can not add a category either. there is a message about adding a category but it can not be seen in the column. The site is on the https and PHP 7 protocol

    in reply to: map write error #50251

    Jarek653
    Member

    Hi Trevor
    There is nothing there. There is a column but empty. When I want to add the first map, everything works until I want to save. Then a bad ID message appears. Just like on the attached screenshots.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)