hgg

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 117 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Issue with menue and WP google maps description #56611

    hgg
    Member

    Hi Abel,
    thanks for answer
    sorry – I just tested it, but I didn’t see much difference. Unfortunately I don’t know which problems you mean exactly.

    Please find my response below:

    1. It appears that this is a bug within WP Google Maps which we are currently looking into correcting. Thank you for letting me know.

    I will provide you with a pre-release as soon as possible. I do apologize for the wait and inconvenience caused.

    2. Unfortunately, we only output the results from the OpenRouteService. However, I will look into this to see if we can translate the Direction results and get back to you as soon as possible.

    As I have already written, we will not offer the route planner in live version as a link if a graphical representation is not possible.

    Best regards,
    Hans-Gerd

    in reply to: Issue with menue and WP google maps description #56586

    hgg
    Member

    Hi Abel,
    thank you very much, I have received your message with the link. Probably I won’t be able to test it until the weekend.
    Best regards,
    Hans-Gerd

    in reply to: Issue with menue and WP google maps description #56578

    hgg
    Member

    Hi Abel,
    I don’t know exactly what you mean by the fact that the mail address should be confirmed. My profile contains a mail address where I sent you an e-mail a few days ago, but didn’t get an answer.
    But I can also wait until the “official” update, because I don’t have much time at the moment and therefore can hardly test it.
    Best regards,
    Hans-Gerd

    in reply to: Issue with menue and WP google maps description #56521

    hgg
    Member

    Hi Abel,
    thanks for info.
    Best regards,
    Hans-Gerd

    in reply to: Issue with menue and WP google maps description #56498

    hgg
    Member

    Hi Abel,
    thanks again for the tips on route planning.
    The route is now indeed shown, but unfortunately not graphically and the route is obviously only shown in English. This is not helpful for the visitors of our (german) website and therefore I switched off the route planning in the live version. But this is not a big problem for us.
    Best regards and have a nice weekend,
    Hans-Gerd

    in reply to: Issue with menue and WP google maps description #56497

    hgg
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Issue with menue and WP google maps description #56479

    hgg
    Member

    Hi Abel,
    1. great – thanks, it works
    2. thanks for the hint: I’ll check it out in the next few days and then get back to you.
    Best regards,
    Hans-Gerd

    in reply to: Issue with menue and WP google maps description #56466

    hgg
    Member

    Hi Abel,
    since the issue also occurs in the current version, I haven’t updated the live version yet. The development environment is already updated to the current version.
    Best regards,
    Hans-Gerd

    • This reply was modified 1 week, 2 days ago by  hgg. Reason: screenshot uploaded
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Issue with menue and WP google maps description #56463

    hgg
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Issue with menue and WP google maps description #56431

    hgg
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Issue with route planner (Openlayers) #55843

    hgg
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Issue with route planner (Openlayers) #55734

    hgg
    Member

    Hi Steven,
    thanks – I’ll get back to you when I’ve done the update.
    Best regards,
    Hans-Gerd

    in reply to: Issue with route planner (Openlayers) #55699

    hgg
    Member
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Issue with route planner (Openlayers) #55638

    hgg
    Member

    Hi Steven.
    I have now received an answer from the host as well and there are no restrictions that would explain this behavior.
    Best regards,
    Hans-Gerd

    in reply to: Issue with route planner (Openlayers) #55631

    hgg
    Member

    Hi Steven,
    sorry, unfortunately there was no error message in the attachment. On our development environment we also did not install a security plugin (we usually use shield, see here: https://de.wordpress.org/plugins/wp-simple-firewall/advanced/).
    The question about a possible problem with the hoster will be forwarded to the hoster immediately.
    Best regards,
    Hans-Gerd

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 117 total)