Dylan

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 1,702 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Custom link possible for polygons? #56725
    Dylan
    Moderator

    Hi Vibeke,

    Only a pleasure, always happy to help wherever possible.

    Please do let me know once they get back to you! 🙂

    Have a great week in the meantime.

    in reply to: Styling marker entries below map #56713
    Dylan
    Moderator

    Hi Florian,

    Thank you for getting in touch, we do appreciate your time.

    I believe the following CSS should help you achieve the desired result:

    .wpgmza_marker_holder {
        font-size: 0.8em;
    }

    Please do let me know if I can be of any further assistance?

    🙂

    in reply to: Custom link possible for polygons? #56712
    Dylan
    Moderator

    Hi Vibeke,

    Thank you so much for getting in touch, we do appreciate your time.

    Yes, the polygon links can be internal or external links as they simply take a link value which can be set to your preference.

    I had a look at the example website you referenced and something very similar would be possible with our Pro add-on.

    We would also gladly assist you with any minor styling/script snippets to achieve a result similar to your example.

    I hope this helps? Please do let me know if we can assist you further?

    in reply to: Issue for duplicate markers #56704
    Dylan
    Moderator
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Issue for duplicate markers #56672
    Dylan
    Moderator

    Hi Dennis,

    Thank you for getting in touch and my apologies for the trouble experienced.

    Would you be open to sharing a link to your website for me so that I can run a few more in-depth tests from my side?

    If you would prefer to keep the link private, please ensure you set the reply as a ‘private’ reply.

    I look forward to assisting you in resolving this issue as soon as possible.

    Dylan
    Moderator

    Hi Jennifer,

    Thank you for getting in touch, we do appreciate your time.

    I had a look at your map page and I can confirm that all icons loaded by our plugin are currently being loaded via ‘https’ and should not cause any mixed content notices.

    With that said, I looked into this a bit further and I believe I may have found the cause of the issue.

    I found the following custom JavaScript present on your website:

    $(window).bind("load", function() {
    $("#wpgmza_cat_checkbox_0").after("<img src='http://solasenergyconsulting.com/wp/wp-content/uploads/2016/06/1x1.png' style='height:32px;width:1px;' />");
          $("#wpgmza_cat_checkbox_1").after("<img src='http://solasenergyconsulting.com/wp/wp-content/uploads/2016/05/biomass-1.png' alt='Biomass' />");
       $("#wpgmza_cat_checkbox_2").after("<img src='http://solasenergyconsulting.com/wp/wp-content/uploads/2016/05/caes.png' alt='CAES' style='padding: 0 4px 0 2px;' />");
       $("#wpgmza_cat_checkbox_3").after("<img src='http://solasenergyconsulting.com/wp/wp-content/uploads/2016/05/cogen2.png' alt='Cogeneration' style='padding: 0 3px 0 2px;' />");
       $("#wpgmza_cat_checkbox_4").after("<img src='http://solasenergyconsulting.com/wp/wp-content/uploads/2016/06/1464927812_database.png' alt='Fuel Cell' style='padding:6px 4px 2px;' />");
       $("#wpgmza_cat_checkbox_5").after("<img src='http://solasenergyconsulting.com/wp/wp-content/uploads/2016/05/geothermal-1.png' alt='Geothermal' />");
       $("#wpgmza_cat_checkbox_6").after("<img src='http://solasenergyconsulting.com/wp/wp-content/uploads/2016/05/wind.png' alt='Offshore Wind' />");
       $("#wpgmza_cat_checkbox_7").after("<img src='http://solasenergyconsulting.com/wp/wp-content/uploads/2016/05/hydro-1.png' alt='Hydro' />");
       $("#wpgmza_cat_checkbox_8").after("<img src='http://solasenergyconsulting.com/wp/wp-content/uploads/2016/05/solar.png' alt='Solar' />");
       $("#wpgmza_cat_checkbox_9").after("<img src='http://solasenergyconsulting.com/wp/wp-content/uploads/2016/05/transmission-1.png' alt='Transmission' style='padding: 0 2px 0 2px;' />");
       $("#wpgmza_cat_checkbox_10").after("<img src='http://solasenergyconsulting.com/wp/wp-content/uploads/2016/05/wind.png' alt='Wind' />");

    As seen above, this makes use of the ‘http’ protocol instead of the required ‘https’ alternative.

    Could I ask you to check Maps -> Settings -> Advanced -> within the custom JavaScript box to determine if this code was added to our scripts container?

    If so, simply replacing each instance of ‘http’ with ‘https’ instead, should resolve the issue.

    I hope this helps?

    in reply to: Only load basic list after click of Search button #55860
    Dylan
    Moderator

    No problem at all! Happy I could help! 🙂

    Please do let me know if you ever need anything else.

    Have a great day further.

    in reply to: Only load basic list after click of Search button #55857
    Dylan
    Moderator

    Hi there,

    No problem at all, happy to help wherever possible.

    Please try adding the following CSS to your site:

    .hka-school-map .wpgmza_map .gm-style .gm-style-iw-c{
      padding: 0 !important;
    }
    
    .hka-school-map .wpgmza-infowindow{
      width: 230px !important;
      padding-left: 20px !important;
      padding-bottom: 20px !important;
      padding-top: 10px !important;
    }

    I believe this should centre the info-windows without altering any other structures.

    I hope this helps?

    in reply to: Only load basic list after click of Search button #55852
    Dylan
    Moderator

    Hi again,

    Fantastic news, so glad to hear the code worked as expected.

    I had a look at the site and found the cause of the map tiles not displaying as intended.

    It appears it is as a result of the following CSS:
    .hka-school-map .wpgmza_map .gm-style div { max-width: 250px !important; }

    Removing this locally resolved the issue on my side. Could I ask you to remove this CSS in an attempt to resolve it permanently?

    We can then look into what the CSS was intended for and I can help you create a new bit of CSS to achieve the desired result. 🙂

    Looking forward to hearing back from you.

    in reply to: Only load basic list after click of Search button #55800
    Dylan
    Moderator

    Hi again,

    Good to hear from you again! 🙂

    I am glad to hear you have gone live, the site looks great!

    I believe adding the following code to your custom JavaScript block should hide the marker listing when no results are found:

    jQuery(window).on('markerlistingupdated.wpgmza', function(){
    	if(jQuery('.wpgmaps_blist_row').length == 0){
    jQuery('.wpgmza_marker_list_class').hide();
        }
    });

    I hope this helps?

    Kind Regards,
    Dylan Auty

    in reply to: Upgrade to version 8 #55508
    Dylan
    Moderator

    Hi there,

    Thank you for confirming, I do appreciate your time.

    Yes, this functionality is available in the latest basic/pro combination (version 8) and should function as expected.

    I hope this helps?

    in reply to: Upgrade to version 8 #55458
    Dylan
    Moderator

    Hi there,

    Thank you for reaching out to us, we do appreciate your time.

    Yes, version 8 of the basic and pro have been released recently.

    Could I ask you to confirm if you are referring to the feature shown here: https://www.wpgmaps.com/demo/near-vicinity-markers/

    I look forward to hearing back from you.

    in reply to: Upgrade to version 8 #55438
    Dylan
    Moderator
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Upgrade to version 8 #55436
    Dylan
    Moderator
    This reply has been marked as private.
    in reply to: style marker listing when clicked / active #55213
    Dylan
    Moderator

    Hi Tamara,

    Only a pleasure! So glad I could help.

    Have a nice day further. 🙂

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 1,702 total)