Unable to save

New home Forums Pro Add-on General queries Unable to save

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #57324
    anbucco
    Participant

    When I switch off the Pro-Addon I’m able to save markers – but not with the Pro-Addon? Just saw that this happened to others but didn’t find a solution. Everything is up-to-date.

    #57333
    Steven
    Moderator

    Hi there,

    Thank you so much for getting in touch, we really appreciate your time.

    Could I kindly ask you to confirm the exact version numbers of WP Google Maps and WP Google Maps Pro you currently have installed?

    Additionally, could I kindly ask you to enable the Pro addon and attempt to save a marker, however, with the JavaScript Console open?(Chrome: F12 -> Console) and kindly take a screenshot of any errors present upon doing so?

    I look forward to hearing back from you.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #57335
    anbucco
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #57336
    anbucco
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #57338
    Steven
    Moderator

    Hi again,

    Thank you so much for getting back to me.

    If you are open to creating a temporary admin account, this may definitely help speed up the debugging process.

    I look forward to hearing back from you.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #57348
    anbucco
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #57354
    Steven
    Moderator

    Hi there,

    Thank you so much for getting back to us.

    We have attempted logging in, however, it appears there may be another plugin or an issue with loading your stylesheets as the site is displaying to us without any styling.

    Could I kindly ask if this is expected?

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #57363
    anbucco
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #57367
    anbucco
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #57374
    Steven
    Moderator

    Hi again,

    Thank you so much for getting back to me.

    I have logged into your completely empty site and am unable to see any issues with the map. I am able to add markers/edit and remove markers.

    Additionally, I tried logging into your staging site once more and I am also able to add/edit/create markers without any issues.

    Could I kindly ask you to take a short screen recording on your end to display what you are seeing when attempting to edit a marker with the Pro add on enabled?

    I look forward to hearing back from you.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.