UGM Error after update

New home Forums Visitor Generated Markers UGM Error after update

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #57004
    Pixcom
    Member

    Hey Guys,

    We updated to the latest release a day or so ago and are now getting this browser message on UGM submissions:

    #0 WPGMZA\Category::rebuildTableFromLegacyField() called at [/home/snapmybike.com/public_html/wp-content/plugins/wp-google-maps-ugm/wp-google-maps-ugm.php:884]
    #1 wpgmza_ugm_process_post() called at [/home/snapmybike.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:288]
    #2 WP_Hook->apply_filters() called at [/home/snapmybike.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:312]
    #3 WP_Hook->do_action() called at [/home/snapmybike.com/public_html/wp-includes/plugin.php:478]
    #4 do_action() called at [/home/snapmybike.com/public_html/wp-settings.php:523]
    #5 require_once(/home/snapmybike.com/public_html/wp-settings.php) called at [/home/snapmybike.com/public_html/wp-config.php:43]
    #6 require_once(/home/snapmybike.com/public_html/wp-config.php) called at [/home/snapmybike.com/public_html/wp-load.php:37]
    #7 require_once(/home/snapmybike.com/public_html/wp-load.php) called at [/home/snapmybike.com/public_html/wp-admin/admin-post.php:19]

    Site is at: snapmybike.com

    Cheers,

    Gerard

    #57011
    Steven
    Moderator

    Hi Gerard,

    Thank you so much for getting in touch and our sincerest apologies for the inconvenience.

    Could I kindly ask you to confirm what versions of WP Google Maps and WP Google Maps Pro you currently have installed as well as the VGM version you recently received?

    I look forward to hearing back from you.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #57014
    Pixcom
    Member

    Hi Steven,

    Sorry about the late reply – the email notification system does not seem to be working.

    WP Google Maps 8.0.12

    WP Google Maps – Gold Add-on 5.0.2

    WP Google Maps – Pro Add-on 8.0.15

    WP Google Maps – Visitor Generated Markers 3.18

    #57021
    Steven
    Moderator

    Hi there,

    Thank you so much for getting back to me.

    We have taken a closer look at this issue and there does appear to be a bug which we will kindly correct in an update as promptly as possible.

    Thank you kindly for bringing this issue to our attention.

    I hope this is acceptable?

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #57032
    Pixcom
    Member

    Hi Steven,

    Update came through, all good!

    Cheers,

    Gerard

    #57033
    Steven
    Moderator

    Hi Gerard,

    Thank you so much for getting back to me.

    I am so glad to hear this has helped.

    Please do let me know if have any other questions or issues as I am always eager to assist.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.