Translation and fields

New home Forums Visitor Generated Markers General queries Translation and fields

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 80 total)
  • Author
    Posts
  • #35027
    Blackbandana81
    Member

    Morning Dylan,

    my Theme-Provider told me to contact you again since there might be some more JS-Errors on my page:

    GET http://maps.google.com/maps/api/js?v=3.exp&key=AIzaSyDO4dTDyLvH-5FNZV-j0WXCE9pOebHFBmY&language=de_DE&libraries=places%2Cvisualization&ver=6.19p net::ERR_ABORTED
    core.js?ver=6.19p:1266 Uncaught ReferenceError: google is not defined
    at HTMLDocument.<anonymous> (core.js?ver=6.19p:1266)
    at i (jquery.js?ver=1.12.4:2)
    at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js?ver=1.12.4:2)
    at Function.ready (jquery.js?ver=1.12.4:2)
    at HTMLDocument.K (jquery.js?ver=1.12.4:2)
    (anonymous) @ core.js?ver=6.19p:1266
    i @ jquery.js?ver=1.12.4:2
    fireWith @ jquery.js?ver=1.12.4:2
    ready @ jquery.js?ver=1.12.4:2
    K @ jquery.js?ver=1.12.4:2
    (index):7 WebSocket connection to ‘wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data’ failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403

    Could you check that? It seems to create a problem with some functionality of the theme.
    Thanks so much
    Kind regards
    Jan

    #35029

    Hi Jan,

    Thanks for letting me know about the error. I would like to fix it for you ASAP.

    However, I took a look at the website on the pages with the map and there are no errors in the console.

    Could I please ask on which page you are experiencing these errors so that I can assist you further?

    Kind regards,
    Dylan

    #35034
    Blackbandana81
    Member

    Thanks for the quick Feedback, Dylan. I forwarded the question to the Stylemix-Team and am waiting for them to answer. I will forward it as soon as I have it.
    Thanks as usual for the quick reply and kind regards
    Jan

    #35051

    Hi Jan,

    Thanks.

    I will be awaiting your response so that I can assist you further 🙂

    Kind regards,
    Dylan

    #35357
    Blackbandana81
    Member

    Hi Dylan,

    no Feedback so far, so I guess there might be no errormessage at all…

    Anyways, now there is an issue with the visitor marker. I wanted to give it a final check, but now they don’t seem to appear at all on the page (I would like to have the marker, but no description when you click on it). Could you have a quick look, please?

    http://adventureland-europe.com/walk-with-us/

    Cheers
    Jan

    #35368

    Hi Jan,

    Thanks for letting me know.

    I had a look at the markers and they are displaying correctly as shown in the screenshot below.

    Could I kindly ask for a screenshot of what you are seeing so that I can compare and assist you further?

    Kind regards,
    Dylan

    #35399
    Blackbandana81
    Member

    Hi Dylan,

    unfortunately I can’t find a screenshot. I attached my own from the page where no markers are shown.

    Thanks fpr the quick reply and kind regards,

    Jan

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #35507
    Blackbandana81
    Member

    OK, with new markers it seems to be working again. Thank you!
    Kind regards
    Jan

    #35508

    Hi Jan.

    Thanks for the response.

    I am glad to hear that it is working correctly.

    Please let me know if there is anything at all that I can help you with.

    Kind regards,
    Dylan

    #35544
    Blackbandana81
    Member

    Hi Dylan,

    yes, actually there might be one more thing: I did another test Since I have the configuration “Categories as Checkboxes” I would like to see all markers of both categories at the same time. When I click at no categories, I see no markers. When I click both categories, again I see no markers. What works is when I click only one category, then it shows the correct markers.

    Is it possible, that all markers are shown when I activate both categories?

    Kind regards
    Jan

    #35545
    Blackbandana81
    Member

    PS: I just did another test.

    There is an issue with the zoom in combination with different categories. Please see the attached files: As soon as there are 2 markers with different categories, it won’t be shown on the map. Please see the attached files for clarification:

    Frankfurt 1 shows a standard view with all categories checked. Only 1 marker is shown in location A

    Frankfurt 2 shows the view with only 1 categorie checked. A Meet-Us-marker is shown in location B

    Frankfurt 3 shows the view with the other categorie checked. A Walk-With-Us Marker is shown in location B

    Actually it is quite logical that this issue appears. Is there a workaround possible, like cluster the markers and show only the number of markers?

    In this case I also would understand if it is not possibe and look for a different solution.

    Thanks and kind regards to south africa

    Jan

    • This reply was modified 4 years, 5 months ago by Blackbandana81.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #35581

    Hi Jan,

    Sorry for the delay over the weekend.

    I tested it on http://adventureland-europe.com/walk-with-us and I can’t seem to replicate this issue,

    Could I please ask on which browser you are testing this?

    Thank.

    Kind regards,
    Dylan

    #35615
    Blackbandana81
    Member

    Hi Dylan,

    no worries. Both IE and Chrome. Please open http://adventureland-europe.com/walk-with-us/. You should see no markers. Then click on Walk with us. You still should see no markers. Now scroll into Germany, around 4-5 times, towards Frankfurt. After the 4 scrolling, the first 2 marker become visible in Frankfurt. Then click on “Meet us” and 1 marker disappears (since it is another marker with a different category at the same location)

    Are you able to replicate it now?

    Cheers and kind regards
    Jan

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #35641

    Hi Jan,

    Thanks. I did some further debugging and noticed it is due to the marker clustering.

    It should be fixed now. Can you please have another look and confirm?

    Kind regards,
    Dylan

    #35646
    Blackbandana81
    Member

    Hi Dylan, man, as usual quick and competent. That looks just like I was hoping it would.
    Thanks so much!
    Kind regards
    Jan

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 80 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.