Store Locator: search by category shows right markers but wrong listing

New home Forums Pro Add-on Troubleshooting Store Locator: search by category shows right markers but wrong listing

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #24044
    codisten
    Member

    Hi,

    I don’t know exactly when this started – I am currently using WP Google Maps 6.4.02 with the Pro add-on Version 6.13 on WordPress 4.7.2, but it didn’t work with the previous version of the plugin either (I just wanted to check first if an update solves the problem):

    I am using the store locator with several categories.
    If I insert an address, radius, and category in the filter form, the map shows the correct markers from only the selected category.
    But, no matter which category I choose, the listing beneath the map always displays all addresses, not only those from the selected category, as – I am quite sure – it used to be.

    You can check it out here: http://homecare-berlin.de/versorger/karte-sapv-in-berlin/
    The listing always displays all 144 addresses.

    I would really appreciate help on this topic, because I am sure it used to work, and I can’t think of what might have changed this behaviour…

    Thank you very much in advance!

    Astrid

    #24049
    Nick Duncan
    Keymaster

    Hi Astrid
    Thank you for getting in touch with us!

    I’ve had a look and for some reason the plugin is referencing “http://homecareberlin.de/wp-admin/admin-ajax.php” when trying to get data from the database instead of your domain “http://homecare-berlin.de/wp-admin/admin-ajax.php” – notice the one has a dash and the other does not.

    Do you know why this would be the case? Did you move domains a while ago?

    If you go to wp-admin -> settings – general (left main menu within wp-admin) are your “WordPress Address (URL)” and “Site Address (URL)” correct?

    Kind regards
    Nick

    • This reply was modified 5 years, 9 months ago by SupportTeam.
    #24058
    codisten
    Member

    Hi Duncan,

    thank you for your quick answer!
    WordPress address and Site address are both set to http://homecareberlin.de
    Both URLs, http://homecareberlin.de and http://homecare-berlin.de, point to the same folder on the webserver.

    Sorry for the confusion – I am used to use the homecare-berlin.de in conversations, but WordPress is in fact installed on homecareberlin.de, so the correct link to the map is actually http://homecareberlin.de/versorger/karte-sapv-in-berlin/
    Sorry!

    Astrid

    #24059
    Nick Duncan
    Keymaster

    Not a problem at all Astrid 🙂
    It seems like it actually works on http://homecareberlin.de/versorger/karte-sapv-in-berlin/ then! Please confirm?

    Kind regards
    Nick

    #24065
    codisten
    Member

    You are right!!!

    I was so stupid – I developed the site under homecare-berlin.de and later switched domains and changed all paths – no occurence of homecare-berlin.de in the database…

    BUT: I always click on a link on the home page to get to the map – and this link is actually stored in a widget.
    And of course, I didn’t changed paths in the widgets, because all links were working…

    THANK YOU!!
    You rock!! 🙂

    #24066
    Nick Duncan
    Keymaster

    Awesome! Great to hear! Thank you Astrid 😀

    #24067
    Nick Duncan
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #24076
    codisten
    Member
    This reply has been marked as private.
    #24078
    Nick Duncan
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.