Problem with using html elements in custom fields on VGM form

New home Forums Visitor Generated Markers Troubleshooting Problem with using html elements in custom fields on VGM form

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  ArnoldKienreich 4 months, 3 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #51483

    Hi there,

    as far as I know it is currently not possible to have clickable links in custom fields. As a work around I want users to use html elemts in the VGM form such as:

    <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a>

    …for a clickable e-mail link for example.

    Unfortunately in the marker data it looks like this:

    <a href=\"mailto:[email protected]\">[email protected]</a>

    Somehow a backslash is added before each quotation mark. Also see attached screenshot.

    Kind regards,
    Arnold

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #51518

    Hi Arnold,

    Thanks for getting in touch with us and for your question.

    Quotations marks are currently being escaped in the preview and to fix this so that no slashes are added, this can be done with some custom changes which I would be happy to help you with. To do this, would you perhaps be open to creating a ticket here so that I can assist you further: https://www.wpgmaps.com/contact-us/

    Thanks for your time and I am looking forward to your response and assisting you further.

    Best regards,
    Dylan

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.