Only Map 1 will appear

New home Forums Gold Add-on Only Map 1 will appear

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #19269

    I created Map 1 using the free plugin and then upgraded to Gold. Created two more maps (2 and 3) but neither of them will show.

    Also I created five polygons for Map 1 but only one shows.

    I’m using WP Multisite with subdirectories and the current version of WP 4.3.1. I’m not seeing any error messages.

    My sites are locked down via password protection until launch so I cannot provide a public link.

    Any ideas on why this could be?

    Thanks,

    Rick

    #19292
    Dylan
    Moderator

    Hi Rick,

    My apologies for the issues you are experiencing.

    These issues are most likely caused by JavaScript errors.

    Please get in touch with me via our online contact form so that I can assist you in finding, and resolving the issues as soon as possible.

    Thank you for your time, we really appreciate it.

    #19337

    Thank you for the fast reply. Upon closer review I think it’s my error due to unfamiliarity with multisite. If I can’t fix myself will hit the contact form.

    Thanks, Dylan. I love the plugin.

    Rick

    #19346
    Dylan
    Moderator

    Hi Rick,

    Only a pleasure, I am happy to help.

    Please don’t hesitate getting in touch, should you require any assistance with this.

    Thank you so much for you kind words, we really appreciate it.

    So glad to hear you are enjoying the plugin.

    Have a great day!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.