Missing input fields length table and search

New home Forums Pro Add-on Missing input fields length table and search

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #46266
    hgg
    Member

    Hi,
    there seems to be a problem with the new version (WP Google Maps 7.10..56 and WP Google Maps Pro 7.10.58). Between the map and the list there was always the input field for the length of the table (wpgmza_table_1_length) and the search field. This is missing now.
    I don’t see something like that:

    <select name="wpgmza_table_1_length" aria-controls="wpgmza_table_1" class=""><option value="10">10</option><option value="25">25</option><option value="50">50</option><option value="100">100</option></select>

    in developer tools

    Best Regards,
    Hans-Gerd

    #46267
    hgg
    Member
    This reply has been marked as private.
    #46268
    hgg
    Member

    Hi,
    just checked again locally under WP 5.03: the same issue.

    Best Regards,
    Hans-Gerd

    #46271
    Perry
    Moderator

    Hi Hans

    This is a known issue with the “Events Calendar” plugin, which enqueues an older version of dataTables.

    You should be able to patch this by simple deleting the file

    /wp-content/plugins/the-events-calendar/common/vendor/datatables/datatables.min.js

    Or disabling that plugin.

    Does that help?

    Kind regards
    – Perry

    #46275
    hgg
    Member
    This reply has been marked as private.
    #46278
    Perry
    Moderator

    Hi Hans,

    I’m sorry for any confusion, I mirrored your setup locally and was able to reproduce the issue.

    We put a patch out for this immediately on discovery, please update to Pro 7.10.59 in which this issue is solved.

    You can force a check for updates by going to Dashboard -> Updates and clicking Check again.

    Does that solve the issue for you?

    Kind regards
    – Perry

    #46285
    hgg
    Member

    Hi Perry,
    thanks a lot for clarification – yes: it seems to work. I will check it further.

    Best Regards,
    Hans-Gerd

    #46289
    Perry
    Moderator

    Hi Hans

    That’s great thanks, thank you again for your diligence in reporting!

    Kind regards
    – Perry

    #46575
    OliverOttner
    Member
    This reply has been marked as private.
    #46576
    Perry
    Moderator

    Hi Oliver

    Sorry to hear you are experiencing this issue.

    This appears to be a different issue, we’ve established the cause of this and are working towards a fix within 24 hours.

    If you need an immediate fix, can you please open a ticket at https://www.wpgmaps.com/contact-us enclosing FTP details and we will apply the fix in place.

    I hope that helps?

    Kind regards
    – Perry

    #46611
    OliverOttner
    Member

    hey perry, thank you so much for working on this. i don’t need a fix in place (and can’t give your the credentials) but that’s perfectly fine. just tell me the fix.. i guess i will not be the only one who experiences this. guess i easily saw it because we had the serach fields in use before.. and reyll need them.

    #46612
    Perry
    Moderator

    Hi Oliver

    The solution is to open /wp-content/plugins/wp-google-maps-gold/js/v8/MarkerSeparatorGroup.js

    On line 187 you’ll see a call to setIcon

    Delete that line and replace that with

    if(WPGMZA.isProVersionBelow7_10_00)
    this.placeholder.googleMarker.setIcon(icon);
    else if(icon)
    this.placeholder.setIcon(icon);

    That will solve the issue.

    Alternatively, please check for updates in Dashboard -> Updates by clicking “Check again”, and you will see Gold 4.09, in which this fix has been applied. We just released that a few minutes ago, so please be sure to “Check again”.

    I hope that helps?

    Kind regards
    – Perry

    #46777
    OliverOttner
    Member

    sorry for the delay. we updated it the seodn we saw it… then business again.

    but now: so very much thank you! for speed, quality and everything. feeling good to have chosen you/your plugin. all thumbs up, thank you again!

    #46782
    Perry
    Moderator

    Hi Oliver

    Thank you for your kind words 🙂

    We’ve patched this since we last spoke, you can update to solve this issue, or feel free to apply the fix in place instead.

    Kind regards
    – Perry

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.