Marker titles no longer showing

New home Forums Pro Add-on Troubleshooting Marker titles no longer showing

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #48210
    spcasteel71
    Member

    Hi

    I just updated to Version 7.11.09 (Pro 7.11.10) and the titles to all the markers no longer appear. The field is still the map editor.

    An answer to a previous question from a while back suggested a theme text color issue but right now it appears to have no space for a title.

    Link to a link – https://chicagobikeadventures.com/the-map/

    Thoughts on this?

    Thanks,

    Steve

    #48219
    Rob Bloom
    Member

    I’m having the same problem.

    Find a Library

    #48222
    kimberley
    Member

    I am also having this issue!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #48226
    andreafurla
    Member

    Me too…

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #48229
    Perry
    Moderator

    Hi everyone

    Thank you all for your diligence in reporting this issue, we are working to get this patched immediately and will put this to release in the next couple of hours.

    We will update you when the patch goes to release,

    Kind regards
    – Perry

    #48239
    Perry
    Moderator

    Hi there

    We have just released the Pro 7.11.11 update, which solves this issue.

    My sincere apologies for any inconvenience caused.

    Please apply this update and confirm the issue is solved?

    Kind regards
    – Perry

    #48248
    ongaku99
    Member

    Perry, the marker titles are back and seem to be working fine 😊 Just one point though the, ‘Default Infowindow’ now uses a full size photo grab rather than a thumbnail like the ‘Modern Infowindow’ https://ridgelineimages.com/sightseeing/25-places-enjoy-outdoors-in-tokyo/ The previous version of the ‘Modern Infowindow’ with the text and thumbnail displaying horizontally with no need for the toggle down was a lot better I have to say.

    #48254
    Perry
    Moderator

    Hi there

    Have you set an image width and checked “Resize images” in your settings under Maps -> Settings -> InfoWindows?

    Kind regards
    – Perry

    #48285
    spcasteel71
    Member

    Hi Perry,

    The titles are back for me after the update. Thanks!

    #48287
    ongaku99
    Member

    Hi Perry,

    Yes resizing the images worked a treat.

    Thank you!

    #48289
    andreafurla
    Member

    Hi Perry,

    The titles are back for me after the update.

    for me too.

    Thanks,
    Andrea

    #48312
    Perry
    Moderator

    Thank you all for letting us know!

    Kind regards
    – Perry

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.