Marker not showing

New home Forums Basic Version General queries Marker not showing

Tagged: 

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #24631
    mbajadek
    Member

    Just downloaded the Basic Version of WP Google Maps .. and went through the steps. Problem I am having is the marker location settings are correct and preview of map showing marker is fine (in WordPress Plugin Dashboard settings). But when I preview the actual webpage .. map location display is correct but the marker is not displaying.

    #24649
    Dylan
    Moderator

    Hi there,

    My apologies for the issues you are having.

    Could I ask you to send me a link to the front-end of your site so that I can debug this for you?

    🙂

    #24665
    mbajadek
    Member
    This reply has been marked as private.
    #24681
    Dylan
    Moderator

    Hi Mike,

    Thank you so much for getting back to me on this one.

    I had a look at your site and it appears your theme (or perhaps another plugin) is loading the Google Maps API on the site. This causes a conflict as we also load the Google Maps API by default.

    Please have a look at the following documentation for a guide on resolving these conflicts: http://www.wpgmaps.com/documentation/troubleshooting/how-to-solve-the-maps-api-loading-more-than-once-on-a-site/

    Alternatively, I could assist you with these changes as well?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.