Marker List More Details Link not working

New home Forums Pro Add-on General queries Marker List More Details Link not working

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #60936
    econsor
    Participant

    Hi,

    the Link in the Marker List Items ist not working properly.

    Most of the time you have to klick twice to trigger the link.

    Bembé Studios

    In the demo you only need one klick to trigger the link.

    List Markers

    Hope you can find the issue.

    Thanks in advance,
    Sebastian

    #60944
    Steven
    Moderator

    Hi Sebastion,

    Thank you so much for getting in touch, we really appreciate your time.

    We took a closer look at your site and it does appear that your links are working on the first click. I did notice, your sight takes a little time to load these pages as the pages contain a bit of content which may slow the load down and make it seem as though you need to click twice.

    I have attached a drive gif below simply for reference of what we are seeing at our end.
    – https://drive.google.com/file/d/1VtWdBQTLgJD0snTS09g_-d50n0yf1GhV/view?usp=sharing

    Please let us know if this helps?

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #60966
    econsor
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #60967
    Steven
    Moderator

    Hi there,

    Thank you so much for getting back to me.

    I took a closer look and it seems the styling was slightly off and the issue seemed to be not the number of times clicked but rather where you were clicking.

    The text is what was the link and not the whole div that it was situated within.

    Could I kindly ask you to navigate to -> Maps -> Settings -> Advanced -> Please copy the below custom CSS

    .wpgmza-link {
    padding: 0px !important;
    }

    .wpgmza-link a {
    display: block;
    padding: 13px 30px !important;
    height: 100%;
    }

    Once copied, please paste this within the custom CSS field and click save.

    This should help to make the whole button clickable instead of only the text.

    Please let me know if this helps?

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #60983
    econsor
    Participant

    Hi Steven,
    you’re right. The CSS fixed it. Thanks for the advice. I was just blind ^^
    You can close this ticket.
    Kind regards,
    Sebastian

    #60990
    Steven
    Moderator

    Hi Sebastion,

    Thank you so much for getting back to me.

    Not a problem at all, please do let me know if you have any other issues as I am always eager to assist.

    If you ever have two minutes spare, please consider reviewing the plugin on https://wordpress.org/support/plugin/wp-google-maps/reviews/#new-post it would mean the world to me! (If possible, could I ask you to mention both your name and mine in the review for administrative purposes, this would be a tremendous help!)

    Do have a great week further!

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.