Marker filtering not working

New home Forums Pro Add-on Marker filtering not working

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #68712
    thigbee
    Participant

    The filtering on my map isn’t working. The filter box shows up, and you can check and uncheck the tick boxes to show or hide markers, but nothing actually happens to the markers.

    WP Google Maps – Version 8.1.11
    WP Google Maps – Pro Add-on – Version 8.1.10

    The behavior is the same if I switch browsers, turn off ad-blocking, etc.

    #68718
    Steven
    Moderator

    Hi there,

    Thank you so much for getting in touch, we really appreciate your time.

    Could I kindly ask you to perhaps provide us with a link to your map page so that we might take a closer look?

    I look forward to hearing back from you.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #68732
    thigbee
    Participant

    It’s behind a paywall. Is there a way I can message you a username and password?

    #68734
    thigbee
    Participant

    Also, I just realized that the list of markers that used to be below the map is now missing.

    Here’s a video of what’s wrong: https://youtu.be/LUpbShE1bE4

    #68736
    Steven
    Moderator

    Hi again,

    Thank you so much for getting back to me.

    You are welcome to provide a username and password as a private response to this thread. This will allow only me to see this information and proceed with taking a closer look at your map.

    I look forward to hearing back from you.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #68746
    thigbee
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #68750
    Steven
    Moderator

    Hi again,

    Thank you so much for getting back to me.

    The first issue I can find is that a marker seems to be missing a latitude and longitude. Could I kindly ask you to edit your map and marker ID (629) to provide it with a valid latitude and longitude?

    Additionally, could I kindly ask you to navigate to via your map editor -> Marker Listings -> And reselect a marker listing in your map editor?

    Please then save the map.

    Kindly confirm once complete.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #68775
    thigbee
    Participant

    It looks like everything is working now. Thanks!

    #68776
    Steven
    Moderator

    Hi there,

    Thank you so much for getting back to me.

    I am glad this has helped get everything working once more.

    Please do let me know if you have any other issues or questions as I am always eager to assist. 🙂

    If you ever have two minutes spare, please consider reviewing the plugin on https://wordpress.org/support/plugin/wp-google-maps/reviews/#new-post it would mean the world to me! (If possible, could I ask you to mention both your name and mine in the review for administrative purposes, this would be a tremendous help!)

    Do have a great weekend ahead!

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #68783
    sHabib123
    Participant

    Hi Steven,

    I have purchased a pro-version. But I am stuck with “using Get Variables to Control your map.”

    my WPGMAPS Version is 8.1.11
    WPGMAPS pro version is 8.1.10

    Can you kindly help me with this topic, That would be extremely helpful.

    How to control map on a new page by linking into a specific marker?

    Best Regards,
    Saud

    • This reply was modified 1 week, 4 days ago by sHabib123.
    #68785
    Steven
    Moderator

    Hi Saud,

    Thank you so much for getting in touch.

    Your forum post has been assigned to an agent who will kindly be assisting you as soon as they are able.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.