List with description missing after update to 7.11.08

New home Forums Pro Add-on Installing and Updating List with description missing after update to 7.11.08

Tagged: 

This topic contains 12 replies, has 2 voices, and was last updated by  hgg 6 months, 3 weeks ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #48001

    hgg
    Member

    Hello,
    after updating WP Google Maps Pro from 7.11.05 to 7.11.08 the list under the map with the description is no longer shown. I could not see any error messages in the developer console.
    The problem also occurs when I activate twenty seventeen or twenty nineteen.
    Additional information I send in the private area.

    Best Regards
    Hans-Gerd

    #48002

    hgg
    Member
    This reply has been marked as private.
    #48031

    Steven
    Moderator

    Hi there,

    Thank you so much for getting in touch, we really appreciate your time.

    Could I kindly ask you to confirm that marker listing is enabled via Maps -> Map Editor -> Marker listing.

    If so, could I kindly ask you to record any errors seen on the backend of your site via opening the JavaScript Console(Chrome: F12-Console).

    I look forward to hearing back from you.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #48039

    hgg
    Member

    Hi Steven,
    thanks a lot for advice.
    After confirming and saving the option “Marker Collection” in “Marker Collection” and then confirming and saving the option “Extended Markers” again, it seems to work now.
    I will test this further and get back to you if necessary.
    Additionally the following info: There are no errors in JavaScript Console.

    Best Regards,
    Hans-Gerd

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #48041

    Steven
    Moderator

    Hi again,

    Thank you so much for getting back to me.

    No problem at all. Please do let me know if you run into any other issues as I am always eager to assist.

    If you ever have two minutes spare, please consider reviewing the plugin on https://wordpress.org/support/plugin/wp-google-maps/reviews/#new-post it would mean the world to me! (If possible, could I ask you to mention both your name and mine in the review for administrative purposes, this would be a tremendous help!)

    Do have a great day further. 🙂

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #48063

    hgg
    Member

    Hi Steven,
    thanks for the info.
    I already rated the plugin a long time ago and am now also PTE for the German translation.

    Have a nice day and best Regards,
    Hans-Gerd

    • This reply was modified 6 months, 3 weeks ago by  hgg.
    #48065

    Steven
    Moderator

    Hi again,

    Thank you so much for getting back to me.

    No problem at all.

    Do have a great day further. 🙂

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #48081

    hgg
    Member

    Hi Steven,
    seem to be another issue with the width of the info – window.
    I just updated our development environment to the latest versions (WP google maps 7.11.08 and WP google maps pro 7.11.09).
    The width of the info window is not taken into account – see screenshot.

    More details in private section.

    Best Regards
    Hans-Gerd

    #48082

    hgg
    Member
    This reply has been marked as private.
    #48115

    Steven
    Moderator

    Hi again,

    Thank you so much for getting back to me.

    Could I kindly ask you to navigate on the site experiencing issues to Maps -> Settings -> Advanced Features -> Please apply the following CSS into the custom CSS box:

    .ol-info-window-container {
    width: 380px !important;
    }

    This should with the Info window width, which we can obviously adjust if needed.

    Please confirm if this helps?

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #48118

    hgg
    Member

    Hi Steven,
    thanks a lot for advice.
    Sorry, I had forgotten that I had written the following rules in the Custom CSS Box in a previous update due to problems:

    .ol-info-window-container {
    	width: intrinsic;
    	/* Safari/WebKit verwendet einen nicht standardisierten Namen */
    	width: -moz-max-content;
    	/* Firefox/Gecko */
    	width: -webkit-max-content;
    	/* Chrome */
    	width: max-content;
    /* width: max-content !important; */
    }
    /* Größe der Pins */
    .ol-marker>img {
        max-width: 30px!important;
    }

    I changed the CSS rules now with the width recommended by you, so that it also works with all browsers. During a short test with firefox, chrome, opera, IE everything was fine:

    .ol-info-window-container {
    	width: 380px !important;
    	/* Safari/WebKit verwendet einen nicht standardisierten Namen */
    	width: 380px !important;
    	/* Firefox/Gecko */
    	width: 380px !important;
    	/* Chrome */
    	width: 380px !important;
    /* width: max-content !important; */
    }
    /* Größe der Pins */
    .ol-marker>img {
        max-width: 30px!important;
    }

    Or do you think that this is no longer necessary ?

    Best Regards,
    Hans-Gerd

    #48121

    Steven
    Moderator

    Hi Hans,

    Thank you so much for getting back to me.

    No problem at all.

    You should be able to keep the CSS that you currently have to avoid any complications however if you notice any issues across any other browsers, I would happy to take a closer look.

    I hope this helps clarify? 🙂

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #48126

    hgg
    Member

    Hi Steven,
    thanks a lot for your excellent help 🙂
    It seem to work fine also on iPad (safari) and Android.
    But I change the width to 300px:

    .ol-info-window-container {
    	width: 300px !important;
    	/* Safari/WebKit verwendet einen nicht standardisierten Namen */
    	width: 300px !important;
    	/* Firefox/Gecko */
    	width: 300px !important;
    	/* Chrome */
    	width: 300px !important;
    /* width: max-content !important; */
    }
    /* Größe der Pins */
    .ol-marker>img {
        max-width: 30px!important;
    }

    Best Regards,
    Hans-Gerd

    • This reply was modified 6 months, 3 weeks ago by  hgg.
    #48177

    Steven
    Moderator

    Hi Hans,

    Thank you so much for getting back to us.

    This is no problem at all. 🙂

    Please do let me know if you have any other styling changes you would like assistance with as I am always eager to help.

    Have a great day further.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.