“Insert from URL” missing…

New home Forums Pro Add-on “Insert from URL” missing…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #71561
    smogdog
    Member

    Hi
    I’ve not been updating and using WPGmaps until now, and finally back on track I can’t find the option to add an image to the info window by using the “Insert from URL” option in adding an image.

    Any suggestions?

    Cheers

    Hans g

    #71567
    Matthew
    Moderator

    Hi Hans,

    Thank you for getting in touch with us, we do appreciate your time.

    The “Insert from URL” option can now be found within the WordPress Uploader. To do this, please see the steps below:
    1. Navigate to your Map Editor (Maps -> Maps -> Edit).
    2. Scroll down to the Marker Editor panel.
    3. Find and click on the “Add Media” button which is placed above the Description input.
    4. The WordPress uploader popup will display in which you will find the “Insert from Url” option in the left-hand sidebar menu.

    Please do let me know if this helps?

    I look forward to hearing back from you.

    Kindest Regards,
    Matthew

    #71575
    smogdog
    Member

    Hi Matthew
    Thanks for the super quick reply, being 2 days till Christmas and everything:-)
    This makes adding images a bit more tedious as I now need to resize. In the previous version I could add it as a URL within the add marker dialog box.
    Any chance this could be reintroduced?

    Attached a screenshot where you see the last marker added and all the ones before that…
    http://www.makermap.org

    Cheers and happy holidays from Norway!

    Hans g

    • This reply was modified 2 years, 6 months ago by smogdog.
    • This reply was modified 2 years, 6 months ago by smogdog. Reason: resizied image:-)
    • This reply was modified 2 years, 6 months ago by smogdog.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #71588
    smogdog
    Member

    The correct screenshot…

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #71612
    Matthew
    Moderator

    Hi Hans,

    Thank you for getting back to me and for your time on this, it is much appreciated.

    Thank you for the screenshots, it appears that you may have been using the “Gallery” input for your markers.

    Thus please may I ask if you may use the “Gallery” input which is below the “Description” textarea and confirm if this helps?

    However, this will require you to select and update the image from your device.

    The “Add Media” button adds media to the marker description, thus I believe you are referring to the “Gallery” feature as this adds the image in a separate container.

    I hope this helps?

    Thank you and the same to you!

    Kindest Regards,
    Matthew

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.