Info Window looks good but not showing on mobile

New home Forums Pro Add-on Info Window looks good but not showing on mobile

Tagged: ,

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #29331
    whobodyinc
    Member

    Hello, have really enjoyed setting up maps for a new website, the info windows look great on desktop view but will not display at all on mobile. Apologies, I’ve looked through the forum and documentation and couldn’t find a fix or setting I may have missed.

    An example can be found on this page: http://b6d.47b.myftpupload.com/destinations/california/

    Thanks for any insight,

    Jay

    #29341
    Nick Duncan
    Keymaster

    Hi Jay
    Thank you for getting in touch and for using my plugin!

    I see the problem. There seems to be another plugin (or your theme) loading the Google Maps API over-and-above our call to the API which produces this error: You have included the Google Maps API multiple times on this page. This may cause unexpected errors.

    This is most likely the cause that the infowindows are not clickable on mobile devices.

    Just having a quick look at the source of your website, it appears that the Google Maps API has been added to the footer.php of your theme. Are you able to confirm this for me?

    Kind regards
    Nick

    #29362
    whobodyinc
    Member

    Thank you for taking a look Nick! Yes, I’m using the enfold theme, their site recommended using your plugin for my map needs. I had trouble getting the Google Maps API to work at first then added the following to footer.php based on a forum recommendation:

    <!–Google Maps JavaScript API –>
    <script src=”https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyCGT6WPVqmH5TOT0u8ZTvgL3oW3XO9qqLY&#8221;
    type=”text/javascript”></script>

    Everything started working after I did this a while back but just noticed the issue with mobile yesterday.

    Thoughts?
    Jay

    #29365
    whobodyinc
    Member

    Hi Nick, I removed the script mentioned above from the footer and the maps are still working but still have the same issue on the mobile site, info windows won’t display. Appreciate any extra insights you may have.

    Best,
    Jay

    #29382
    Nick Duncan
    Keymaster

    Hi Jay
    Sorry I only realized now that the infowindows are set to open when you hover over them with the mouse. This wont work on mobile devices as there is no “hover”. Please set your option for opening the infowindow to “click” for now. We will address this issue in the next release and automatically change it to “click” for mobile devices.
    Kind regards
    Nick

    #29401
    whobodyinc
    Member

    Thanks Nick, all good, this will work and allow us to go live! Will look forward to the update in the next release. Again, really like this plug-in, incredible range of possibilities, made me look good in front of my client.

    Jay

    #29418
    whobodyinc
    Member

    Hello, we went live with the site and the maps are no longer showing up.

    I added */.revealedamerica/* to my Google API project an hour ago and continue to get the following error:

    Google Maps API error: RefererNotAllowedMapError https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#referer-not-allowed-map-error
    Your site URL to be authorized: http://revealedamerica.com/destinations/

    Is this a google issue or did I do something wrong?

    Appreciate any suggestions, the client is panicking.

    Jay

    #29419
    whobodyinc
    Member

    Sorry, disregard, the issue was not related to the plugin. Fixed. Enjoy your weekend!

    Jay

    #29445
    Nick Duncan
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.