Filtering categories creates error

New home Forums Pro Add-on General queries Filtering categories creates error

  • This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 1 year ago by Steven.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #57395
    jchris
    Participant

    I list the map like this:
    [wpgmza id="1" Cat="1,4"]
    and expect those two categories to show.
    The page (image included) show an error message over the map. Starts with “Warning: No category with ID 1,4 found in..” (se image).
    The two categories are shown correctly on the map.
    The listing below the map is missing.
    The “spinner symbol” on the map is spinning, i e saying “I’m working” (stuck in a loop)

    If I only show one category all is fine. If I don’t specify categories, all is fine.

    I would like to use the cat-filter instead of using more than one map so I hope there is a solution.

    All help appreciated.
    /chris

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #57409
    Steven
    Moderator

    Hi Chris,

    Thank you so much for getting in touch, we really appreciate your time.

    Unfortunately, the shortcode parameters do not currently accept more than one selected category as this feature is simply to allow for a single default category selection upon the map load.

    I will kindly add this request to our development logs to perhaps be implemented in a future update.

    I hope this helps?

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.