Can't add a marker to a new map

New home Forums Gold Add-on Troubleshooting Can't add a marker to a new map

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Dylan 2 years, 3 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #29250

    Bam_Bam
    Member

    Hi,

    I haven’t added anything to my site for a couple of weeks and have just added a new listing this morning with it’s own map.

    I had no issue creating the Directions map and when asked for directions it goes to the designated coordinates.

    However when I try to add a marker to the map it just sits there saying “Adding” but it never finishes or shows the marker and doesn’t throw up any error messages, I have not struck this before.

    Link to that particular post is: https://pattayahappyhours.com/cloud-9-bar/

    Kindest regards
    Bam Bam

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #29252

    Bam_Bam
    Member

    Just discovered even more issues with markers, I can’t edit an existing markers description, in fact nothing shows there at all when in fact there is things there, something is horribly wrong somewhere.

    Bam Bam

    #29273

    Dylan
    Moderator

    Hi Bam Bam,

    Thank you for getting in touch, and our apologies for the trouble you are having.

    Could I ask that you try add a marker once again, however this time please open your JavaScript console (Chrome: F12 -> Console).

    Once you are able to reproduce this issue, please send me a screenshot of any errors/warnings which may show up in the console.

    This would be a tremendous help in finding the cause of this issue.

    #29629

    Bam_Bam
    Member

    Dylan,

    Sorry I didn’t get notification that you had replied, in any case the problem seems to have resolved itself.

    Regards
    Bam Bam

    #29640

    Bam_Bam
    Member

    Oops, spoke too soon, I managed to add the marker to the map that wouldn’t work that prompted this post, but I have just tried adding a new map and it is still doing it.

    There appears to be quite a few errors showing up in the JavaScript console, most appear to be associated with TinyMCE, but these may me more appropriate.

    They appear to be more a warning than an error though.

    admin.php:145 A Parser-blocking, cross site (i.e. different eTLD+1) script, https://maps.google.com/maps/api/js?v=3.25&key=AIzaSyBKiim666Tdo24YuV3IKFqx1mUwbQMbGZ4&language=en_AU&libraries=places,visualization, is invoked via document.write. The network request for this script MAY be blocked by the browser in this or a future page load due to poor network connectivity. If blocked in this page load, it will be confirmed in a subsequent console message.See https://www.chromestatus.com/feature/5718547946799104 for more details.
    (anonymous) @ admin.php?page=wp-google-maps-menu&action=edit&map_id=39:145

    and this one

    util.js:216 Google Maps API warning: RetiredVersion https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#retired-version
    uB.j @ util.js:216

    Bam Bam

    #29919

    Dylan
    Moderator
    This reply has been marked as private.
    #29920

    Bam_Bam
    Member

    Dylan,

    Yeah same thing happened to me, I found another post where someone was having the same problem and got it sorted there.

    Bam Bam

    #29942

    Dylan
    Moderator

    Hi Bam Bam,

    So sorry to hear you were having trouble, however I am glad to hear they have been resolved. 🙂

    My apologies once again for not getting back to your sooner due to our system issue.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.