Adding marker to single custom post type page with ACF integration

New home Forums Pro Add-on Troubleshooting Adding marker to single custom post type page with ACF integration

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #60347
    jdeaton
    Participant

    Hello,

    I created a custom post type and added a custom field with ACF to put a marker on the map. I went through this tutorial to set it up (https://www.wpgmaps.com/documentation-advanced-custom-fields-integration/). It is partially working. The pin for the location is showing up on the map. However, instead of just one pin showing up on the map from the currently viewed post, pins from every post in that custom post type are showing up on the map.

    In other words, for each single post, I only want one pin to show up (the one that the user is currently on) instead of all pins from that post type.

    I hope this makes sense. Please let me know if clarification is needed.

    Thanks in advance,
    John

    #60350
    Steven
    Moderator

    Hi there,

    Thank you so much for getting in touch, we really appreciate your time.

    The Advanced Custom Fields feature usually is best for when you would like to pull multiple post markers into once map, so you may want to look into the default WordPress custom fields to generate a single map/marker for that post.

    Kindly find a link below to our documentation on this:
    – https://www.wpgmaps.com/introducing-maps-by-custom-fields/

    I hope this helps?

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #60356
    jdeaton
    Participant

    Hi Steven,

    That does help. Thank you.

    John

    #60357
    Steven
    Moderator

    Hi John,

    Thank you so much for getting back to me.

    I am glad to hear this has helped.

    Do have a great weekend ahead!

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #67395
    salimsirieh
    Participant

    Hello,

    I have added the maps using custom fields the same way as is described in the link you provided, the position is correct, however, I am not seeing any marker in the map. Could you help me please?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #67423
    Steven
    Moderator

    Hi salimsirieh,

    Thank you so much for getting in touch, we really appreciate your time.

    Unforutnately, this does appear to be a bug in the newer version of WP Google Maps so we are kindly look at the moment.

    Once corrected , we will be releasing a patch for this in an update which should hopefully correct this.

    My sincerest apologies for the inconvenience.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #67722
    salimsirieh
    Participant

    Hello Steven,

    I saw that you released new versions of the plugins, I have installed all three updates but the problem still persists. The plugin correctly generates the location in the map using ACF fields, but there is still no marker, as you can see in the image
    – https://i.imgur.com/3IIaZAo.png

    Can you please fix this?

    #67723
    Steven
    Moderator

    Hi @salimsirieh,

    Thank you so much for getting back to us.

    This was corrected in one of the recent updates.

    Could I kindly ask you to try the following?

    Please navigate to -> Maps -> Settings -> Advanced -> Please enable “Developer Mode” and save the settings.

    Once saved, please then deactivate Developer mode and save once more.

    This should allow the plugin scripts to recompile.

    I look forward to hearing back from you.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #67815
    Steven
    Moderator

    Hi again,

    Could I kindly ask you to provide us with a temporary admin account so that we might take a closer look and debug?

    I look forward to hearing back from you.

    Kindest Regards,
    Steven De Beer

    #67847
    salimsirieh
    Participant

    Hello Steven,

    can you please tell me with your email, so I can provide you with the account?

    Thanks

    Salim

    #67854
    Steven
    Moderator
    This reply has been marked as private.
    #67901
    salimsirieh
    Participant

    Hello Steven,

    could you please provide me with the details so I can generate an account for you? I would like to get this resolved asap 🙂

    Thanks

    #67905
    Steven
    Moderator

    Hi Salim,

    Thank you so much for getting back to me.

    I have provided this in a private response, however, it seems you are not able to read this message?

    Could I kindly ask you to submit a support ticket at the following and kindly attached this forum post link as well as address this to me?
    – https://www.wpgmaps.com/contact-us/

    I can then provide you with these details in a ticket response which will be private instead of via the forum.

    I look forward to hearing back from you.

    Kindest Regards,
    Steve

    #68056
    salimsirieh
    Participant

    I am not exactly sure how to get to the private messages, could you please contact me on my e-mail? [email protected]

    Thank you very much.

    I have installed today the latest update of WP Google Maps plugins, but I have not seen any changes in the behaviour of the plugin and the markers.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.